September 24, 2020

Bitcoin palaa takaisin Fib-hylkäämisen jälkeen

Bitcoin hylättiin tärkeällä Fib-tasolla.

Tukea on välillä 10115 – 10355 dollaria.

Teknisiä indikaattoreita ei ole päätetty

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

20. syyskuuta Bitcoinin (BTC) hinta hylättiin kriittisellä fib-tasolla ja laski jyrkästi seuraavana päivänä.

Jos hinta onnistuu pitämään yli 10000 dollaria, mahdollisuus nousuun jatkuu.

The News Spy hylättiin tärkeällä fib tasolla

Bitcoinin hinta saavutti paikallisen korkeimman tason, 11 183 dollaria, 19. syyskuuta. Korkein hinta oli hyvin lähellä edellisen korotuksen 0,618 Fib-tasoa. Hinta hylättiin pian sen jälkeen ja loi laskevan kynttilänjalan 22. syyskuuta.

Se, että hinta ei ole vielä saavuttanut laskevaa vastusviivaa, joka on vedetty kahdesta viimeisimmästä alemmasta korkeudesta, tekee mahdolliseksi, että liike on edelleen korjaus vastauksena aikaisempaan laskuun.

Teknisiä indikaattoreita ei ole päätetty. MACD on mahdollisesti alkanut laskea, ja RSI on pudonnut alle 50: n. Stokastinen oskillaattori on kuitenkin edelleen tiellä tekemään nouseva risti.

Katsaus 6 tunnin kaavioon osoittaa, että laskua edelsi huomattava laskeva ero RSI: ssä. Myös MACD on menettänyt kaiken voimansa ja on jo muuttunut negatiiviseksi

BTC on näennäisesti löytänyt tuen ja noussut koko ylöspäin suuntautuvan liikkeen 0,618 Fib-tason yläpuolelle. 10 116–10 344 dollarin väliset 0,618–0,786-tasot ovat elintärkeitä toimiakseen tukena. Lasku tämän vyöhykkeen alapuolelle johtaisi todennäköisesti hintaan matalammalle matalammalle kuin sen 4. syyskuuta hinnat

Kasvavan MACD: n lisäksi ei kuitenkaan ole selkeitä peruutusmerkkejä. Mahdollisen lyhytaikaisen laskevan vastuslinjan yläpuolella tapahtuva purkautuminen osoittaisi, että hinta todennäköisesti nousee korkeammalle. Toisaalta tuki-alueen alapuolella oleva erittely vie hinnan todennäköisesti kohti 9 700 dollaria.

Mahdollinen aaltolaskenta viittaa siihen, että hinta on saanut aikaan impulssin ja korjautuu nyt ABC-muodostelman sisällä (näkyy punaisella alla).

ABC: n muoto on epätavallinen, mutta A: C-aaltojen suhde on 1: 2,61, mikä tekee mahdolliseksi muodon oikean muodostumisen. Hinnan olisi kuitenkin saavutettava pian alhainen C-aallon täydentämiseksi.

15 minuutin kaavio osoittaa, että toisen aallon alaspäin (sininen) odotetaan suorittavan suuremman C-aallon. Tämä vie hinnan ensimmäisessä osassa hahmoteltuun 0,618-0,786 Fib -tukeen.

Jälkeenpäin BTC: n odotetaan siirtyvän ylöspäin.

SHARE:
Handel 0 Replies to “Bitcoin palaa takaisin Fib-hylkäämisen jälkeen”